Impreuna la bine si la rau

Claritatea  sistemul de recompense si penalizari dintr-o organizatie arata de unde vine placerea si durerea intr-un business!Oamenii inteleg, dar pun pret numai daca le pasa, daca simt si ei placerea sau durerea respectiva.Daca puse in balanta cu satisfactia jobului vor genera sentimentul ca merita efortul sau nu, ca este correct sau nu!

Fiecare organizatie in timp capata obiceiuri in modul in care se iau decizii!Obiceiul apare dintr-un automatism datorat repetarii unor actiuni sau ganduri!Asadar fiecare decizie este influentata de gandurile care se repeta ,respectiv valorile , obiectivele , recompensele si penalizarile pe care oamenii le au la fiecare nivel din organizatie.

Organizatiile care au sistemele de recompensa si de penalizare cele mai clare ,corecte ,complete (soft & hard)si intelese inving, deoarece oamenii se simt impreuna si la bine si la rau!Lucreza ca o echipa!

In dezvoltarea de business , sistemul de recompensa si penalizari transforma echipele de vanzari fie intr-o forta de vanzare cu  initiativa,curaj ,proactivitate si profitabilitate ,energie unde oamenii stau pe termen lung,  fie doar intr-un department de vanzari , trist, cu rulaj mare de personal,fara energie si creativitate!

Impreuna la bine si la rau este o stare de spirit ,o relatie complexa intre organizatie,actionari,management si oameni! Sistemul de recompense si penalizari nu reprezinta decat forma prin care actionariatul si managementul isi exprima filozofia de business , valorile si principiile dupa care se ghideaza!

Asa cum spunea un renumit antrenor de baschet din USA , starul echipei este ECHIPA!

Cand ati evaluat ultima oara sistemele de recompensare si penalizare din echipa?

Fii constient , obiceiurile din organizatie sunt cele care duc la success sau esec!

Haideti sa le analizam!

www.gabrielmuresanu.ro

 

 

Data: 24.07.2015

SERVICII

  • Dezvoltare Strategii & Forte de Vanzare
  • Start up & Turnaround Strategie & Executie
  • Analiza & Transformare Organizationala
  • Programe de dezvoltare abilitati de vanzare aplicate
  • Consultanta personalizata Leadership & Management

ULTIMELE ARTICOLE

Digitally-influenced brick-and-mortar sales are five times greater than online purchases

Digital Mobile Engagement Strategies – Strategic Role in boosting sales revenues   Digitally-influenced brick-and-mortar sales are five t... CITITI MAI MULT

Disruptive Business Models:Industry Convergence Phenomenon

Romanian market has unique timing & potential synergies powered by the Synchronized Liberalization of Telecom, Banking and Electric Power & Gas Uti... CITITI MAI MULT

Hope is not a management tool!

 Hope is not a management tool! “The Romanian general managers are the most optimistic business leaders in the world” according to the ... CITITI MAI MULT