Turnaround

BUNASTAREA ATRAGE CALAMITATE SI CALAMITATEA ATRAGE BUNASTAREA!

Daca ar fi business-ul tau si ar trebui sa o iei maine de la zero si sa construiesti acest business ce ai face diferit?

BUSINESS TURNAROUND

Bunastarea atrage calamitatea si calamitatea atrage bunastarea!

Asta se intampla deoarece oamenii care sunt in stare de comfort si bogatie au tendinta sa devina lenesi, neglijenti si cred ca totul li se cuvine si de aici apare decaderea!Oamenii in situatii dificile se concentreaza ,se controleaza puternic, si cauta solutii la problemele lor cu smerenie si disciplina si astfel tot acest effort este rasplatit cu bunastarea pe care o cauta!

De ce imperiile au esuat?

Din acelasi motiv, lacomia, trandavia si dorinta de inavutire si preainaltare a clasei conducatoare lucru ce creaza tensiuni lipsa libertatii si educatiei si conflicte majore datorita fricii de a fi inlocuti ,de a pierde ce au realizat sau statutul pe care il au! ! Acest lucru blocheaza creativitatea si inovatia in orice colectiv sau societate!

Inertia vechiului sau entropia unei organizatii slab conduse duc la lipsa de adaptare la prezent si la imprastierea resurselor si a pierderilor factorilor de diferentiere a energiei si motivatiei!

De ce orice afacere ajunge intr-un punct de cotitura ? De criza sau de nevoie de a se reinventa?

Se zice ca e mai usor sa constuiesti ceva de la zero decat sa refaci sau sa reconstruiesti ceva ce a luat-o pe carari gresite. Asa este!

Cand nu ai cu ce sa compari in trecut, cand nu exista bariere mentale pentru viitor insa increderea nu este inca acolo! Dar daca exista incredere este fantastic cat de multe lucruri pot realiza oamenii!

Criza din 2008 a aparut datorita lacomiei si a uitarii trecutului.Toate campaniile de supracreditare au dus la pierderea valorii proprietatilor datorita lacomiei si a neasumarii responsabilitatii efectelor pe termen lung sau datorita supra productiei aparute datorita cererii nesabuite din partea populatiei fara sa tina cont de vorba cu plapuma!

Cand afacerea unui antreprenor merge foarte bine apare tendinta de a investii intr-o gramanda de alte afaceri crezand ca toate vor merge bine , dar surpriza fara sa creada ca va fi de fapt altfel si fara sa-si aduca aminte ca trebuie sa investeasca in oamenii cu care a construit afacerea respectiva!

Este fantastica urmatoarea intrebare mai ales cand trebuie sa schimbi ceva in bine si mai ales pusa unui om cu vechime in acel business:

Daca ar fi business ul tau si ar trebui sa o iei maine de la zero si sa construiesti acest business cum ai face ,ce ai face diferit sau ce nu ai face?

E surprinzator cum apar raspunsuri inteligente si pertinente iar la intrebarea normala :

De ce nu merge treaba , care este problema? Toti dau din umeri sau acuza in stanga si in dreapta!

Optica, modul de gandire si filozofia de business fac diferenta in mersul lucrurilor si de acolo trebuie pornit!

PROIECTE

Sales Force & Organizational Culture - RTC Proffice Experience

Sales Force & Organizational Culture - RTC Proffice Experience

PERIOADA: Septembrie 2012 - Martie 2015
De la 24 milioane la 27,5 milioane euro. Crestere doi ani consecutivi dupa 5 de declin. 5% in 2013 si 15% in 2014.Cresterea bazei de clienti cu 30%!
Direct Sales Team Segmentation - CONNEX

Direct Sales Team Segmentation - CONNEX

PERIOADA: Septembrie - Decembrie 2001
Restructurarea & Reorganizarea echipei de Direct Sales pe segmente de piata. Strategic Accounts, Key Accounts, Major Accounts.

STRUCTURA PRINCIPII TURNAROUND

  • 1. Echipa
  • 2. Aliniere obiective
  • 3. Reinventare Metode Business
  • 4. Curaj in Business
  • 5. Comunicare
  • 6. Disciplina
  • 7. Responsabilizare
  • 8. Motivare
  • 9. Sarbatorire succese

ULTIMELE ARTICOLE

Digitally-influenced brick-and-mortar sales are five times greater than online purchases

Digital Mobile Engagement Strategies – Strategic Role in boosting sales revenues   Digitally-influenced brick-and-mortar sales are five t... CITITI MAI MULT

Disruptive Business Models:Industry Convergence Phenomenon

Romanian market has unique timing & potential synergies powered by the Synchronized Liberalization of Telecom, Banking and Electric Power & Gas Uti... CITITI MAI MULT

Hope is not a management tool!

 Hope is not a management tool! “The Romanian general managers are the most optimistic business leaders in the world” according to the ... CITITI MAI MULT