Gabriel Muresanu

INTEGRITATE

Integritatea inseamna sa faci doar fapte despre care poti sa vorbesti si sa nu faci fapte despre care nu poti sa vorbesti.

CUM GANDESC SI CE VALOARE POT SA ADUC IN PROIECTELE IN CARE MA IMPLIC!

Fac diferenta implicandu-ma concret in proiecte de constructie si reconstructie echipe si organizatii de vanzari sau afaceri care au nevoie de energie, valori, principii, strategie si spirit de echipa!

CE VALOARE ADUC

De la mentorii mei si din experienta mea am invatat ca este FOARTE IMPORTANT ca un om sa aibe un sistem puternic de valori si principii! Putem sa le spunem credinte sau convingeri dupa care sa se ghideze zi de zi! Altfel spus sistem de referinta sau putem compara cu un far de ceata care sa ne ghideze si pe timp senin dar mai ales pe timp de ceata si noapte adica in cele mai dificile momente din viata!

Orice om are nevoie de un sistem puternic de control mental al procesului de gandire pentru a trata temerile si indoiala, pentru a determina ce este bine sau rau, ce e sanatos sau nu!Toti stim ca avem nevoie de acest lucru.Dar intre a sti si a practica este o mare diferenta!

Orice sistem de valori si principii insa trebuie hranit si pazit zi de zi prin efort constient mental ,prin puterea gandului!

Sistemul de valori si principii reprezinta sistemul de referinta psihologic la care ne raportam si in functie de care ne declaram fericiti sau nefericiti,prin care declaram cine suntem si cine nu ,ce ne place si ce nu, ce vrem sa devenim si ce nu.Ce reprezinta suferinta sau placere pentru lumea noastra interioara.Este sistemul de referinta pentru dialogul nostru interior cu constiinta noastra si mai ales este sistemul nostru imunitar psihologic!Daca raportam la o organizatie sistemul imunitar al unei organizatii! In functie de existenta lui si de cat de solid este acest sistem ,raman lucruri sanatoase sau nesanatoase in sistemul de gandire sau sistemul organizatiei!

Iar ce gandim infaptuim!

Sistemul nostru intern de valori este cel care ne da visul ,motivatia, vointa si puterea de a ne trezi dimineata din pat si de a face ceva pentru visul nostru!Imagineaza,Crede,Creaza!

Ce am obervat in experienta mea, cu cat exista o suprapunere mai mare intre sistemul de valori al organizatiei cu cel al angajatilor apare sinergia, concentrare de energie, forta ,vointa,dorinta, motivatia si in final rezultate!Aceasta stare de suprapunere se construieste in timp de catre echipa de management!

De ce va fi intotdeauna nevoie de consultanti/mentori?

E simplu, pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de ajutor din cand in cand sa vada padurea de copaci!

Cele 2 principii ale fizicii binecunoscute Inertia si Entropia lucrurilor atat in viata personala cat si cea de business, in timp, ne condamna sa uitam cine vrem sa devenim si mai ales de ce vrem sa devenim acel fel de om, acel fel de business! Incepem sa nu vedem padurea de copaci cum se spune , incepem sa uitam ce ne motiveaza cu adevarat in viata de zi cu zi!Incepem sa facem lucrurile din inertie fara sa fim atenti la schimbarile din mediul inconjurator, incepem sa fim neatenti si sa compromitem din disciplina, standarde,calitate,viteza,obiective!

Inertia si Entropia pot fi oprite de cineva din afara acelui sistem sau organizatie, de cineva care nu este afectat de acestea, de cineva care este obisnuit sa lupte impotriva lor!

Aceasta inseamna stapanirea si cunoasterea de sine!

Ce inseamna un om de success pana la urma?

Pentru mine succesul vine din implinirea unui scop sau tel nobil, din faptul ca ii poti face pe cei din jurul tau mai puternici, mai fericiti si mai bucurosi de viata!

Cum livrez rezultate?

Ceea ce sunt azi cumulul experientelor mele si rezultatul efortului si a interactiunii cu diferiti oameni pe care i-am intalnit in decursul anilor fie cu bunavointa fie cu reavointa! Le multumesc tuturor!

Alegerile sunt insa cele care ne definesc! Alegerea identitatii si a telului in viata sunt primele!

Oare de ce nu se invata aceste lucruri in scoli? Oare de ce nu ne invata nimeni cum sa gandim?

Dar oare ce inseamna sa gandim corect? De ce atata relativitate?

Aici vreau sa fac diferenta deoarece important pentru mine este ceea ce las in urma mea in viata oamenilor din jurul meu!

Fac diferenta in bine implicandu-ma concret in proiecte de constructie si reconstructie echipe si organizatii de vanzari sau afaceri care au nevoie de energie, strategie si spirit de echipa!

Ma implic trup si suflet in ceea ce fac! Ma implic in proiecte o perioada minima de timp in care sa putem sa consturim o echipa, sa facem o strategie si un plan de executie si mai ales sa avem timp sa miscam lucrurile, sa analizam ce merge si ce nu ,ce este de imbunatatit pe proces,in planificare sau in motivatia oamenilor!Imi suflec manecile si ma apuc de treaba impreuna cu toata lumea!

Nu cred in cursuri livrate de cateva zile, in teorie frumos livrata oratoric!

Cred ca efortul de a pune teoria in practica , efortul de a aplica si personaliza metode de business , efortul de a analiza, a testa, a redresa si corecta pe parcurs face diferenta in mediul actual complex de business! E nevoie de o echipa,un plan,un leader sau mai multi si mai ales de o minima perioada de timp in care procesul de constuctie sa treaca prin fazele sanatoase de executie: analiza piata & diagnoza de business; design & proiectare si implementare; analiza & ajustare; acumulare feed-back & concluzii; redirectionare & accelerare executie; finalizare obiective!

Cred in echipa, in asumarea responsabilitatii si a obiectivelor pana la capat,in disciplina si antrenament in procesul continuu de invatare si nu in ultimul rand in bucuria de a face diferenta in bine!

SERVICII

  • Dezvoltare Strategii & Forte de Vanzare
  • Start up & Turnaround Strategie & Executie
  • Analiza & Transformare Organizationala
  • Programe de dezvoltare abilitati de vanzare aplicate
  • Consultanta personalizata Leadership & Management

ULTIMELE ARTICOLE

Digitally-influenced brick-and-mortar sales are five times greater than online purchases

Digital Mobile Engagement Strategies – Strategic Role in boosting sales revenues   Digitally-influenced brick-and-mortar sales are five t... CITITI MAI MULT

Disruptive Business Models:Industry Convergence Phenomenon

Romanian market has unique timing & potential synergies powered by the Synchronized Liberalization of Telecom, Banking and Electric Power & Gas Uti... CITITI MAI MULT

Hope is not a management tool!

 Hope is not a management tool! “The Romanian general managers are the most optimistic business leaders in the world” according to the ... CITITI MAI MULT