Gabriel Muresanu

STRATEGIE & EXECUTIE DE BUSINESS

Ma implic in proiecte de business start up sau turnaround complexe si de anvergura unde este necesara constructia sau schimbarea mentalitatii echipei, a strategiei, a metodei de executie pentru a adapta organizatia la lumea reala de business si pentru a livra performanta!

DESPRE MINE

Experienta de executie si dezvoltare de business de 20 de ani, in 5 industrii!

Specializat in leadership & management am creat prin proiectele mele peste 1000 de locuri de munca noi si am contribuit in mod direct la dezvoltarea oamenilor din jurul meu!

Printre cele mai reprezentative lansari, am construit echipe de peste 500 de oameni in Vodafone Telesales , am avut cele mai multe discursuri in cadrul programului Organizatii Bazate pe Valori si Principii din Vodafone,am realizat crestere de peste 20% in new business in La Fantana Romania si Serbia si Medicover Romania .

Cea mai relevanta reconstructie de business este cea a firmei RTC Proffice Experience leader de piata in distributia de office supply unde avand rolul de CEO in cei aproape 3 ani am reusit consolidarea echipei , doi ani de crestere dupa 5 de declin 5% in 2013 si 15% in 2014 , de la o cifra de afaceri de 24 milioane la 27,5 milioane intr-o piata in stagnare!

Construiesc echipe, raspandesc valori-principii si livrez rezultate!

PROFIL PERSONAL

Rezultatele testului Gallup: vizionar, strategic, deschis spre invatare, responsabil, dornic sa realizeze lucruri marete.

Rezultate teste psihologice: Introverted Intuition, Extroverted Thinking

VIZIUNE PERSONALA

Sa particip la constructii de organizatii pentru a ajuta la progresul societatii romanesti prin raspandirea de inalte standarde de profesionalism si etica de business.

Sa particip la dezvoltarea angajatilor si a organizatiilor ca sa isi atinga potentialul real de dezvoltare si implinire profesionala, pentru binele oamenilor si al societatii ca intreg!

Descarcati CV-ul meu

ISTORIC

  • RTC Proffice Experience
  • La Fantana
  • Vodafone
  • CONNEX
  • BEL PAGETTE

ULTIMELE ARTICOLE

Digitally-influenced brick-and-mortar sales are five times greater than online purchases

Digital Mobile Engagement Strategies – Strategic Role in boosting sales revenues   Digitally-influenced brick-and-mortar sales are five t... CITITI MAI MULT

Disruptive Business Models:Industry Convergence Phenomenon

Romanian market has unique timing & potential synergies powered by the Synchronized Liberalization of Telecom, Banking and Electric Power & Gas Uti... CITITI MAI MULT

Hope is not a management tool!

 Hope is not a management tool! “The Romanian general managers are the most optimistic business leaders in the world” according to the ... CITITI MAI MULT